Sanon näin alussa jo, että unohdin mainita edellisessä osassa kaksosten tavoitteet. Luka on siis mammonatavoitteinen ja hänen elämäntoiveensa on päästä rikollisneroksi. Charlie puolestaan on perhetavoitteinen ja elämäntoiveena hänellä on kasvattaa montakymmentä kissan -tai koiranpentua.

773500.jpg
Joonatan, maailman uskollisin mies joka flirttaa... kimppakyytikuskilleen!? Menee jo vähän yli.

773508.jpg
Koska perheen kassa (melkein) kumisi tyhjyyttään, Charliekin patistettiin töihin. Lukaa ei, sillä isän mielestä tämän päivän lehdesta ei löytynyt sopivaa uraa hänen pojalleen. -Sinulla on neljä poikaa, Charlie mutisi astuessaan likaisen kimppakyytiauton kyytiin.

773512.jpg
Koska Charlie kävi töissä, äiti patisti Lukan tekemään veljensä läksyt. (Oi ovatpas Annien kengät kauniit... hyi.)

773535.jpg
Koska perheen pää ja yleinen mekaanikko oli töissä, Luka sai harjoittaa mekaniikkataitojaan. Sähköiskujakaan ei tullut, poikakun on opiskellut mekaniikka paljon enemmän kuin isänsä.

773549.jpg
Lopulta Lukakin löysi itselleen tyydyttävän työn seikkailu-uralta. Onneksi Jon oli töissä, hän tuskin olisi antanut poikansa astua noin likaiseen autoon.

773556.jpg
-Mitäpä jos minä ilmoittaisin teidät kaikki johonkin jalkapalloseuraan? An ehdotti. -No daa, mutsi hei, jalkapallo ei oo ees hauskaa. Vaa noobit pelaa sitä! Mark protestoi.

773613.jpg
773615.jpg
Kaksoset kyllästyivät pian teininäolemiseen (tai minä kyllästyin heillä pelaamiseen) ja he jättivät perheen salakavalasti lähtemällä yliopistoon. Salakavalaa (mikä sana!) siinä on se, etteivät he kertoneet kellekään lähteneensä.

773620.jpg
Joonatan suuttui Lukan lähdöstä ja purki kiukkuaan Michaeliin. -Vauhtia nyt, paksu poika, etkö tosiaan pysty parempaan? Minä olisin loukkaantunut tällaisesta käytöksestä, mutta ehkä Michael oli tottunut.

773627.jpg
Koska Mark ei voi ikuisesti olla lapsi, hänenkin täytyy kasvaa.

773630.jpg
Ja tuota... komeat vaatteet, duud!

773631.jpg
Herra ei teininäkään suostunut luopumaan kaulupaidoista, mutta pisamat (jotka näyttivät lähinnä pahanlaatuiselta aknelta) kyllä lähtivät. Mark on perhetavoitteinen ja elämäntoive taisi olla kuusi lastenlasta.

773638.jpg
Mark sai töitä lakialalta sekä kamalan työasun, mutta hän itse piti siitä.

773656.jpg
Ja heti ensimmäisenä päivänä tuli ylennys. Go Mark, go!

773659.jpg
Töistä tultua hän oli kuitenkin niin uupunut, että kaipasi tarmonaattorin apua. Samalla pihalle tepasteli kaunis nainen. Iske se Mark, iske se! Mitä, et uskalla? Nössö. Tyyppi käyttää kauluspaitoja, tykkää frakeista eikä uskalla iskeä tyttöjä. Mikä nössö.

773664.jpg
Aah, niin, unohtui, poikahan aivan rakastaa läksyjä. Voihan ääh mikä nörtti.

773670.jpg
Ja toinenkin ylennys tuli! Mark oli teiniuransa huipulla. Hyvä poika.

773688.jpg
Kuules vaimo, mitäs sanoisit vielä yhdestä lapsesta..? Jon ehdotti varovasti. -Kyllähän se käy jos sinä synnytät ja hoidat lapsen! An kivahti ja lähti vessaan.

773694.jpg
Koska Mark oli jo lakiuran huipulla ja paras koko koulussa, hänellä ei ollut enää mitään saavutettavaa. Niinpä hän lähti rakkaassa työasussaan yliopistoon.

773706.jpg
Kuvittelenko vain, vai onko noilla kahdella tismalleen samanlaiset kasvot? Nenät näyttävät ainakin olevan.

773709.jpg
Ja Michalkin pääsee välillä valoon. Pikku pojan oli aika kasvaa, ja hän painoi silmänsä lujasti kiinni ja toivoi kasvavansa komeaksi nuorukaiseksi.

773712.jpg
Annie seurasi tarkkana kuopuksensa kasvua, Jon taas ei viitsinyt vaivautua paikalle.

773713.jpg
Michael löysi Lukan vanhan asun ja vaihtoi sen ylleen. Hiukset hän värjäsi mustiksi, tiesittekös että se on nykyään muotia?

773717.jpg
Ja voi kyllä, tämäkin herra lähti taksin mukaan. Kokka kohti yliopistoa!

Ja unohdin mainita, kaksoset lähtivät yliopistoon mukanaan yhteensa 8 000 simoleonia (4 000 molemmilla), Mark ansaitsi stipendeillään 4 750 simoleonia, samoin Michael.

Ja vielä se, että osa jäi aika lyhyeksi, koska halusin jättää poikien yliopistoajat seuraavaan osaan.

Muistakaa kommentoida!